YRITTÄJÄN TYÖTTÖMYYSKASSAN LIITTYMISLOMAKE


Tällä lomakkeella voit liittyä Yrittäjäkassan jäseneksi. Jäsenyys astuu voimaan siitä päivästä, jolloin hakemuksesi on saapunut kassaan. Jos et halua liittyä heti, voit ilmoittaa haluamasi liittymispäivän. Kassaan ei voi liittyä takautuvasti. Uudet jäsenet maksavat jäsenmaksua liittymiskuukauden alusta lähtien. Huomioithan, että YEL- MYEL-vakuutuksesi tai TyEL-työsuhteen tulee olla voimassa kassaan liityttäessä.

HUOM! älä jätä tähdellä merkittyjä sarakkeita tyhjiksi.

Lomake on suojattu SSL-tekniikalla.

Yrittäjäkassa hoitaa työttömyysturvalaissa tarkoitetun ansioturvan ja siihen liittyvien korvauksen järjestämisen jäsenilleen. Tämän tehtävän hoitamiseksi Yrittäjäkassa ylläpitää ja käsittelee henkilötietoja jäsenistä ja etuudensaajista. Henkilötietojen käsittelystä säädetään työttömyysturvalaissa. %
%


 

Työttömyysturvatason valinta:

Päivärahan ja jäsenmaksun perusteeksi katsotaan valitsemasi työtulo, joka voi olla enintään eläkevakuutuksesi (YEL-, MYEL-työtulo tai osaomistajan/yrittäjän perheenjäsenen TyEL-palkka) perusteeksi vahvistetun vuosityötulon suuruinen tai korkeintaan yritystoimintasi vuoksi maksamiesi eri eläkevakuutustesi (YEL, MYEL, TyEL) yhteenlaskettujen vuosityötulojen suuruinen. Huomioithan, että työtulon tulee olla vähintään 14 088 €/v kerryttääkseen yrittäjän työssäoloehtoa. Pienemmällä työtulolla (YEL, MYEL, TyEL) ei Yrittäjäkassaan voi liittyä. Lisätietoa työtulostasi saat eläkeyhtiöstäsi.

€/vuosi
€/vuosi


 
takautuvasti ei voi liittyä400 merkkiä jäljellä