Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassan liittymislomake


Tällä lomakkeella voit liittyä Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassan (SYT-kassan) jäseneksi. Jäsenyys astuu voimaan siitä päivästä jolloin hakemuksesi on saapunut kassaan. Jos et halua liittyä heti, voit ilmoittaa haluamasi liittymispäivän. Kassaan ei voi liittyä takautuvasti. Uudet jäsenet maksavat jäsenmaksua liittymiskuukauden alusta lähtien. Huomioithan, että YEL- MYEL-vakuutuksesi tai TyEL-työsuhteen tulee olla voimassa kassaan liityttäessä.

HUOM! älä jätä tähdellä merkittyjä sarakkeita tyhjiksi.

Lomake on suojattu SSL-tekniikalla.

SYT-kassa hoitaa työttömyysturvalaissa tarkoitetun ansioturvan ja siihen liittyvien korvauksen järjestämisen jäsenilleen. Tämän tehtävän hoitamiseksi SYT ylläpitää ja käsittelee henkilötietoja jäsenistä ja etuudensaajista. Henkilötietojen käsittelystä säädetään työttömyysturvalaissa. Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä. %
%


taso €/v
taso €/v
taso €/v
 

Työttömyysturvatason valinta:

Päivärahan ja jäsenmaksun perusteeksi katsotaan valitsemasi työtulo, joka voi olla enintään eläkevakuutuksesi (YEL-, MYEL-työtulo tai osaomistajan/yrittäjän perheenjäsenen TyEL-palkka) perusteeksi vahvistetun vuosityötulon suuruinen tai korkeintaan yritystoimintasi vuoksi maksamiesi eri eläkevakuutustesi (YEL, MYEL, TyEL) yhteenlaskettujen vuosityötulojen suuruinen. Huomioithan, että työtulon tulee olla vähintään 13 076 €/v kerryttääkseen yrittäjän työssäoloehtoa. Pienemmällä työtulolla (YEL,MYEL,TyEL) ei SYT-kassaan voi liittyä. Lisätietoa työtulostasi saat eläkeyhtiöstäsi.

€/vuosi
€/vuosi


 
takautuvasti ei voi liittyä400 merkkiä jäljellä