Sähköalojen Työttömyyskassa

Tällä toiminnolla voit lähettää työttömyyskassaan viestejä ja liitteitä tietoturvavaatimukset täyttävän suojatun yhteyden välityksellä.

Lähetettävä tiedosto voi olla kooltaan enintään kaksi megatavua (2 Mt). Tiedostomuoto pitää olla joko .tif, .tiff, .jpeg tai .pdf.

Jäsen

Päivärahahakemus ja sen liitteet on lähetettävä työttömyyskassan sähköisen asioinnin kautta, jolloin liitteet ovat heti käytettävissä, mikä nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Sähköiseen asiointiin pääset työttömyyskassan kotisivulta www.sahkoliitto.fi/tyottomyyskassa.

Alla olevalla lomakkeella voit ottaa yhteyttä työttömyyskassaan ja lähettää työttömyyskassalle muita kuin hakemukseen liittyviä selvityksiä.

Voit lähettää liitetiedostona myös valituksen, joka liittyy sinulle annettuun päätökseen. Päätöksen mukana olet saanut tarkemmat ohjeet muutoksenhausta.

Työnantaja

Voit lähettää työttömyyskassaan liitetiedostona esimerkiksi jäsenen palkka- ja työtodistuksia,  lomautus- ja irtisanomisilmoituksia tai muita selvityksiä. Tiedostossa voit lähettää myös useampaa työntekijää koskevia asiakirjoja.


   
Nimi *
Osoite *  
Postinumero *  
Postitoimipaikka *  
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite
Viestin aihe
Tekstikenttä
(kenen asiaa viesti
koskee, jos lähettäjä
ei ole sama henkilö)
Liitteet
Liite 1
Liite 2
Liite 3
Liite 4
Liite 5
Liite 6