Liity kassaan verkossa

Työttömyyskassa Finkaan liittyminen kannattaa. Finka on kaikille vähintään toisen asteen tutkinnon suorittaneille palkansaajille tai luovilla aloilla työskenteleville (muusikot, journalistit, näyttelijät) sopiva työttömyyskassa. Finkaan voit liittyä myös kesken opintojen, kunhan olet samaan aikaan työsuhteessa. Tullessasi kertaalleen hyväksytyksi kassan jäseneksi, säilyy jäsenyytesi alan tai työpaikan vaihdosta huolimatta.

Miksi liittyä Finkaan? Jäsenyys Finkassa tuo sinulle turvan työttömyyden varalle. Kerryttäessäsi työssäoloehdon (26 kalenteriviikkoa) jäsenyysaikana, voit työttömyyden tai lomautuksen kohdatessa hakea ja saada ansiopäivärahaa. Finka maksoi vuonna 2016 jäsenilleen keskimäärin 70,82 euron suuruista ansiopäivärahaa, kun taas vastaava luku Kelan maksamassa peruspäivärahassa oli samana vuonna 32,68 euroa. Kassan jäsenenä saamasi etuuden taso voi siis olla jopa puolet peruspäivärahaa suurempi.

Liity Finkaan jo tänään alla olevalla lomakkeella. Täytettyäsi liittymislomakkeen ja hyväksyttyämme sinut kassan jäseneksi, saat postitse kotiisi jäsenmaksulaskun. Liittymisvuonna jäsenmaksun suurus määräytyy jäsenyyskuukausiesi mukaan. Jäsenmaksumme on vuosijäsenmaksu ja seuraavan kalenterivuoden jäsenmaksu vahvistuu aina edeltävän vuoden lopulla. Liity nyt kassaan verkossa ja vakuuta itsesi työttömyyden varalta.


Henkilötiedot


 
Työttömyyskassa Finkan omaan käyttöön.

Työsuhde


tuntia/viikko
tuntia/viikko

Yritystoiminta InfoNykyinen tutkinto tai opiskelu InfoJäsenlaji Info